Ét sted for alle aktiviteter

Sammisassat.gl er lavet til dig, der søger nye fællesskaber, aktiviteter og fritidsinteresser. Derfor har vi samlet alle tilbud ét sted, så du altid let og hurtigt kan finde og booke de fritidsaktiviteter, som interesserer dig.

Er fodbold det sjoveste i verden, eller er du mere til en vandretur i fjeldene eller at prøve kræfter med keramik-kunst? Det kan også være, du hellere vil sidde koncentreret med malerpenslen eller blive en del af fællesskabet i byens eller bygdens sangkor? Grønland har et væld af tilbud om fritidsaktiviteter for alle – uanset om du er til kunst, sport eller natur.

Én ting er sikkert: Sker det, sker det her!

 

Et fritidsliv med fællesskabet

I mange tilfælde er fritidsaktiviteter lig med fællesskab. Rigtig mange af vores fritidsinteresser dyrker vi med andre, og det giver en helt særlig samhørighed, som ofte resulterer i tætte venskaber. Vi finder hinanden i den delte interesse. I de mange timer, vi tilbringer sammen. Og i det utal af minder, vi skaber imens.

 

Find fællesskabet hos en forening

På Sammisassat.gl finder du en oversigt over alle foreninger i Grønland, hvilken kommune de er placeret i, og hvilke aktiviteter de tilbyder. Brug Sammisassat.gl til at finde netop den forening, som er den rigtige for dig, din familie eller dit barn.

Det er sundt med fritidsinteresser, og det gør noget godt for vores velvære at være sociale og aktive sammen med andre. Derfor vil vi gøre det let for dig og din familie at tage del i fritidsaktiviteterne i din by/bygd.

 

Sammisassat.gl – en oversigt og en bookingplatform under udvikling

Allerede nu tilbyder Sammisassat.gl mange muligheder for at finde og booke både fritidsaktiviteter samt faciliteter, samtidig med at du kan finde alle Grønlands foreninger og events. Det stopper dog ikke her. Vi har mange flere idéer på tegnebrættet, og vi fortsætter med at udvikle Sammisassat.gl, så vi sammen kan dyrke vores fritidsinteresser endnu mere og nå visionen for 2030. Du vil derfor løbende finde nye funktioner, mens vi arbejder på at gøre alle fritidsaktiviteter i Grønland både synlige og tilgængelige for dig, din familie og dine venner.

Følg med og tag del i udviklingen af et aktivt og fælles Grønland.

 

 


sider logo

Sammisassat.gl er stedet, hvor du finder det fulde overblik over aktiviteter, foreninger og faciliteter i Grønland, og hvor du og din familie kan booke relevante og aktuelle tilbud i dit lokalområde. Med synlige og tilgængelige fritidsaktiviteter får du nemt til et sundt og rigt fritidsliv.

Sammisassat.gl er et samarbejde mellem de grønlandske kommuner og Grønlands Idrætsforbund (GIF) – vi arbejder for at styrke fritidslivet i Grønland og målet om at være Verdens Mest Fysisk Aktive Land i 2030.

Del på sociale medier...
Del på sociale medier...